Kaaspakketten van Kaas van Kees

Erg leuk om te geven of te krijgen: een kaaspakket van Kaas van Kees! U kunt uw eigen pakket samenstellen en/of kiezen voor een thema zoals: streekproducten, biologisch, Italiaans, Spaans, Frans of een Seizoenspakket.

We maken op uw verzoek kleine, grote of luxe pakketten. Of een gevulde kaasplank voor een feestje, vergadering of bijeenkomst.  Hieronder staan een aantal voorbeelden.

Bestel nu uw kaaspakket

leuk om cadeau te geven of als relatiegeschenk.

We hebben ook deze maanden weer tal van mogelijkheden om een stoer en trendy pakket te maken, geheel naar uw wens.  Erg leuk om eens een cadeau te geven waarvan je weet dat dat ook echt allemaal gebruikt en gewaardeerd…

Lees verder

pakketten voor kerst of relatie.

We hebben weer de nieuwste stoere trends voor kerstpakketten en/of relatiegeschenken.  De pakketten variëren van streek; bio; Italia; luxe; boeren tot bierpakket.  we hebben veel mogelijkheden, zodat we samen met u kunnen kijken wat uw wensen zijn en wat we…

Lees verder

Verse cambozolataart? roomkaas met verse vruchten? Een Deense roodkorst? Oude kaas met zoutkristal?

Kaasplankje van KaasvanKees
Kaasplankje van Kaas van Kees
Kaasplankje van KaasvanKees

Tip: Een kaaspakket of gevulde kaasplank is leuk om te geven en om te krijgen!

relatiegeschenk of een cadeau wat ieder wel kan waarderen?

Met een kaaspakket van Kaas van Kees geeft u een heerlijk cadeau! Smaakvolle kazen, gecombineerd met noten, salami, olijven of andere specialiteiten uit onze winkel. Er is veel mogelijk tegen aantrekkelijke prijzen. Wij denken graag met u mee.

Wilt u bestellen?

Uw cadeaupakket kan binnen een halve dag voor u klaarstaan in onze kaaswinkel. Gaat het om meerdere pakketten, bestel dan ruim van te voren. Dan weet u zeker dat uw pakketten op tijd klaar staan.

Gevulde kaas/tapas plank

Heeft u een feestje, vergadering of bijeenkomst? Laat een prachtig gevulde kaasplank maken met de meest smaakvolle kaasjes, tapas, speciale kaashapjes en stokbrood of toast. Laat u adviseren en bel of mail Joke. Of kom langs in de winkel en laat de kaasplank geheel naar uw wensen samenstellen en verzorgen.