Kaaspakketten of borrelplank van uw lokale ondernemer!

Erg leuk om te geven of te krijgen, en steeds meer in trek, een pakket van uw lokale ondernemer! Doordat de vraag groot is kunnen we ervoor zorgen dat het aanbod en de ideeën vaak wisselen en hebben we veel mogelijkheden naar ieders wens.  Te denken valt aan een thema als 'italië pakket', 'streekpakket', 'pakket 3 dagen ontzorgd', 'healthy', 'boerenpakket', en nog veel meer. 

We maken ook voor een avond genieten en borrelen een gevulde kaasplank voor een feestje, vergadering of lekker thuis! Kijk ook eens op onze webshop voor pakketten en bestel meteen!

Bestel nu uw kaaspakket of gevulde borrelplank!

Borrrelavond of vergadering

Voor een gezellige borrelavond thuis kunnen we die geheel verzorgen met een compleet pakket, of een gevulde plank, alvast opgemaakt. Denk eens aan zachte tot pittige Franse en Italiaanse kaasjes; bergkazen van zacht tot pittig; kruidenkazen; huisgemaakte smeersels zoals pepperdew…

Lees verder

pakketten voor vrienden familie of relatiegeschenk!

Maandelijks wisselen we onze stoere pakketten om zo een mooie wisseling te krijgen, en ook mee te gaan met de seizoenen. De pakketten variëren van streek; bio; Italia; luxe; boeren tot bierpakket.  we hebben veel mogelijkheden, zodat we samen met…

Lees verder

Oude kaas met zoutkristal? De echte Normandische camembert? of verse olijven met homemade dressing?

Ontdek de Kaas van Kees kerstpakketten

Bent u op zoek naar het perfecte pakket voor uw collega’s of zakenrelaties? Zoek niet verder! Kaas van Kees heeft dit jaar weer een prachtige selectie kerstpakketten samengesteld. Bekijk in onze webshop een ruime keuze aan relatiegeschenken, themapakketten, streekpakketten en kerstpakketten op maat.

kerstpakket koffer

Tip: Een kaaspakket of gevulde kaasplank is leuk om te geven en om te krijgen!

Relatiegeschenk of een cadeau wat ieder wel kan waarderen?

Met een kaaspakket van uw lokale ondernemer, Kaas van Kees geeft u een heerlijk cadeau! Smaakvolle kazen, gecombineerd met noten, sauccison, olijven of andere huisgemaakte specialiteiten uit onze winkel. Er is veel mogelijk tegen aantrekkelijke prijzen. Wij denken graag met u mee.

Wilt u bestellen?

Uw cadeaupakket kan binnen een halve dag voor u klaarstaan in onze kaaswinkel. Gaat het om meerdere pakketten, bestel dan ruim van te voren. Kijk ook eens in onze webshop!

Gevulde kaas/tapas plank

Heeft u een feestje, vergadering of gewoon voor een gezellige borrelavond thuis? Laat een prachtig gevulde kaasplank maken met de meest smaakvolle kaasjes, tapas, speciale kaashapjes en stokbrood of toast. Laat u adviseren en bel of mail Joke, of kijk eens op onze webshop! Ook kunnen we hem met u samen stellen in onze winkel.