Kaas van Kees Wageningen

Wij helpen u graag

Cindy

Cindy

Diane

Joke

Kees

Nelianne

Adres:

  • Kaas van Kees Wageningen
    Hoogstraat 33, Wageningen

Openingstijden:

LET OP!  NIEUWS!  ...  WIJ GAAN VERHUIZEN NAAR WINKELCENTRUM TARTHORST!  ONZE LAATSTE VERKOOPDAG IN DE HOOGSTRAAT IS 26 JANUARI.   DAARNA OPENEN WE IN WINKELCENTRUM TARTHORST OP WOENSDAG 31 JANUARI.    WE KOPEN DAT U KOMT KIJKEN EN KOMT GENIETEN VAN ONZE MOOIE WINKEL;  DE AANBIEDINGEN EN DE MOOIE PRODUCTEN,  EN WE HELPEN U GRAAG!

  • Dinsdag: 9:00 - 17:30
  • Woensdag: 9:00 - 17:30
  • Donderdag: 9:00 - 17:30
  • Vrijdag: 9:00 - 17:30
  • Zaterdag: 9:00 - 17:00

Ontdek de kaaswinkel van Kaas van Kees in Wageningen

In de gezellige Hoogstraat in Wageningen vindt u Kaas van Kees op nummer 33, dicht bij de Markt en de Grote Kerk. Hier heeft u de keuze uit verschillende boerenkazen, biologische producten en mooie specialiteiten, zoals bergkazen uit de Alpen, smaakvolle Franse kazen en allerlei andere buitenlandse kazen. Speciaal voor de vele studenten in Wageningen hebben we lekkere en bijzondere kaasjes voor een hele goede prijs.

Nu in de aanbieding in Wageningen

Minder vette kaas, 30+

30+ extra belegen! kg. 9,95

Extra belegen 30+ kaas voor maar 9,95 euro per kilo.   Een mooie knaller voor Januari.  Het is een ‘graafstroom’ kaas, dus een kaas uit Bleskensgraaf,  eerlijke melk met een eerlijk eindproduct.    ( geldig 31 Januari,  of zolang de voorraad strekt.)

Speciale donderdag actie

roomkaas huisgemaakt!

diverse smaken roomkaas ,  kan per week wisselen,  op donderdag voor een speciale prijs van 100 gram voor 1,50!  

Route