RECEPT VAN ANJA

 

Andijviestamppot met komijnekaas

Ingredienten: 1,5 kilo aardappelen

Zak gesneden andijvie (400 gram)

Roomboter

100 ml melk

2,5 /3 ons komijnekaas

Zout, peper en nootmuskaat naar smaak.

 

Kook de aardappelen gaar met wat zout en giet ze af.

Warm de melk op, en giet de melk bij de aardappels, met een flinke klont roomboter, en stamp ze tot een puree.

Voeg de andijvie toe en roer alles goed door elkaar. Voeg naar smaak wat zout, peper  en nootmuskaat toe.

Als het nog niet smeuïg genoeg is, nog wat roomboter toevoegen.

Voeg als laatste de, in kleine blokjes gesneden, komijnekaas toe en roer alles goed door elkaar.

 

Variatietip: ook erg lekker met een belegen boerenkaas of een blauwaderkaas.

 

Eet smakelijk!