Broccoli-stampot met verse geitenkaas en noten

Een lekkere stampot die ook nog eens gezond is en makkelijk te maken.

 

Ingrediënten voor 4 pers.

2 stronken broccoli;  8 aardappels, kruimig;  bieslook 3 stengels;  150 gram rauwe notenmix;  200 gram verse geitenkaas; 200 gram zongedroogde tomaat (in olie) en dragon.

 

bereiding;

kook de aardappelen en de broccoli.  snijd ondertussen de bieslook en de noten fijn.  Als de aardappelen gaar zijn kunnen ze gestampt,  en de broccoli kan afgegoten. (bewaar wat kookvocht)  De noten kunnen even geroosterd in de koekenpan.

Dan kan de broccoli bij de aardappelen.  voorzichtig omscheppen;  ook de zontomaat en de fijngesneden bieslook kan er ook door.   Daarna ook de noten en stukjes verse geitenkaas.   strooi er wat dragon over voor de extra smaakmaker.

 

Heerlijk met onze huiswijn ‘Hilda’

 

eet smakelijk.