Cheesy Lasagne van Willemien.

 Ingrediënten.  (4 pers)

500 gr. Rundergehakt

Olijfolie

2 Courgettes

1 paprika

2 rode ui

2 teentjes knoflook

1 pepertje

Chili vlokken

500 ml Tomatensaus ( deze kun je ook zelf maken)

500 gr. Extra belegen boerenkaas (boer speksnijder)   ( of geitenkaas van kees)

300 gram  jong belegen boerenkaas ( of jonge geitenkaas van Kees)

 Bereiden;

Snijd alle groenten behalve de courgettes fijn.  Doe olijfolie in de pan met daarin de ui, paprika en knoflook;  als deze glazig worden dan het gehakt erbij en  roerbakken. Voeg de chili vlokken en peper toe.

Je kunt een kant en klare rode saus kopen , maar ik maak hem altijd zelf, voordat ik aan het gerecht begin. (  zoek hiervoor een lekker recept op internet … pikant rode saus)   als de gehakt goed rul gebakken is voeg dan de saus toe en laat even sudderen zonder deksel.  Ongeveer 15 min.

Snijd van de courgettes lange repen en schaaf de kaas in plakken.   Rasp de jonge kaas. 

Schep een laag vulling in je ovenschaal.   Leg hierop de courgettes repen en daarop de plakken kaas . daarna de lasagnebladen; herhaal deze volgorde tot het op is.   Als laatste de geraspte kaas erover heen strooien.  

30 min. In de oven op 200 graden.   

Ook heerlijk met een frisse salade.      Eet u smakelijk!