pokebowl met Spaanse manchego kaas

Deze pokebowl is zooo lekker! Ik heb nog niet eerder zo genoten van een pokebowl! En de kaas geeft echt de echte smaaksensatie aan het geheel .
benodigheden 2 personen;
200 gram Spaanse manchego kaas (kaas van kees)
350 gr. watermeloen
halve komkommer
een 75 gr edamame boontjes
pokebowl rijst
1 avocado
5 radijsjes
sesamzaadjes
raapstelen ( of rucola)
witte balsamicoazijn ( kaas van kees)
yoghurtmayonaise
Voor de mariade: limoensap, witte balsamicoazijn (kaas van kees) , bruine basterdsuiker en een scheutje olijfolie ( kaas van kees)
bereiding;
Bereiding
- Kook de sushirijst gaar en laat afkoelen. Meng de ingrediënten voor de marinade door elkaar.
- Snijd indien nog nodig de watermeloen in blokjes van ca 3cm. Schep de marinade door de blokjes meloen en laat even staan.
- Snijd de komkommer en radijs in plakjes, de raapstelen wassen en snijden, halveer de avocado, verwijder de schil en pit en snijd in plakjes. Meng de mayonaise met de azijn
- Schep wat van de rijst in een kom. Voeg er om heen de volgende dingen toe: komkommer, raapstelen, radijsjes, edamame, avocado en blokjes watermeloen.
- serveer de plakjes machego kaas ertussen,
6. bestrooi met sesam en serveer zonodig nog een soyasous van kikoman.
geniet ervan!